Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Wil je werken in een omgeving waar klanten centraal staan en waar diversiteit de norm is? En wil je dat je professionele ontwikkeling er bovendien ook werkelijk toe doet? Dan durven we te stellen dat je bij King Business Software je ideale werkklimaat vindt.

We zijn een lerende organisatie en volop aan het experimenteren met zelfsturende teams, scrum en agile werkmethodieken. Een informeel, inspirerend en hardwerkend team van ruim 80 betrokken medewerkers. We vinden het belangrijk dat iedereen zoveel mogelijk zichzelf kan zijn. Tekenend voor onze bedrijfscultuur is de informele sfeer, de grote betrokkenheid van onze medewerkers en het lage verloop.

King Business Software is een pragmatisch Rotterdams bedrijf. Menselijk en zakelijk zijn is bij King een beproefde methode in ons ruim 35-jarige bestaan. We beseffen als geen ander dat naast je vakbekwaamheid ook je persoonlijke ontwikkeling bijdraagt aan je werkplezier. We bieden je de ruimte om je verder te ontwikkelen en te groeien binnen de organisatie.

Denk je dat je past binnen ons team? En denk je dat jij King en haar klanten verder kan helpen? Kijk dan bij onze vacatures of King voor jou de toekomst is!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

King-pand-auto

Vacatures

Stage lopen