Op dit moment hebben wij last van een storing in onze telefooncentrale. We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Wil je werken in een omgeving waar onderling samenwerken en eerlijke relaties belangrijk zijn? En wil je dat je professionele ontwikkeling er bovendien ook werkelijk toe doet? Dan durven we te stellen dat je bij King Business Software je ideale werkklimaat vindt.

We zijn een lerende organisatie en volop aan het innoveren met zelfsturende teams, scrum en agile werkmethodieken. Een informeel, inspirerend en hardwerkend team van ruim 80 betrokken medewerkers. We vinden het belangrijk dat iedereen zoveel mogelijk zichzelf kan zijn. Tekenend voor onze bedrijfscultuur is de informele sfeer, de grote betrokkenheid van onze medewerkers en de lange dienstverbanden.

King Business Software is een pragmatisch Rotterdams familiebedrijf. Menselijk en zakelijk zijn is bij King een beproefde methode in ons ruim 37-jarige bestaan. We bieden waar mogelijk flexibele werktijden en hebben oog voor de werk/privé balans.

Denk je dat je past binnen ons team? En denk je dat jij King en haar klanten verder kan helpen? Kijk dan bij onze vacatures of King voor jou de toekomst is!

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij King en haar zusterbedrijven

Vacature Senior Back-end Developer

Op zoek naar een uitdagende baan bij ctrl?

Meer over deze vacature

Vacature Senior Front-end Developer

Op zoek naar een uitdagende baan bij ctrl?

Meer over deze vacature